Praat mee - Samen maken we Plan B

16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Utrechtse Heuvelrug en de Partij voor de Dieren doet mee! Op dit moment zijn we druk met de voorbereidingen en de onderwerpen die ons en onze inwoners aan het hart gaan. Voor veel onderwerpen hebben we nu de kans om een andere politieke koers te varen. Graag willen we met leden in Utrechtse Heuvelrug van gedachten wisselen over zaken die in de afzonderlijke dorpen spelen, urgent zijn of gaan worden. Uiteraard willen we ook graag weten wat er goed gaat.

Leden zijn van harte uitgenodigd om mee te praten over Plan B voor Utrechtse Heuvelrug en de campagne. We informeren je over de belangrijkste punten uit het verkiezingsprogramma Plan B van de Partij voor de Dieren en de lokale invulling. We stellen het team aan je voor, vertellen je wat we gaan doen en hoe jij kunt helpen. We bieden je de mogelijkheid om via Zoom jouw stem te laten horen. Om 19:30 uur starten we met het programma. Tussen 21:00 en 21:30 uur sluiten we af.

Laat weten als je komt! Via www.pvdduh.nl/aanmelden is het mogelijk je op te geven voor één van de avonden of de Zoom-sessie.

Praat mee - Samen maken we Plan B

21 oktober via Zoom